De Dacia Duster, meer Duster dan ooit!

Dacia Duster

ALL-IN RIJKLAAR VANAF

€ 18.980,-

Vernieuwd interieurdesign

Het interieurdesign van de nieuwe Dacia Duster is volledig vernieuwd. De auto biedt alle comfort, maar is onmiskenbaar een 4×4.

Het dashboard is geheel vernieuwd, waardoor het robuuste temperament van de nieuwe Duster verder wordt benadrukt.
Het interieur van de nieuwe Duster is nu nog praktischer, met elektrisch bedienbare zijruiten*, make-upspiegels, een plafondlamp achterin, 12-voltaansluitingen, enzovoort.

Voor de nieuwe Dacia Duster zijn bovendien drie nieuwe bekledingen verkrijgbaar, waaronder leder*, die de auto een luxe uitstraling geven.
Een nieuw ontwerp met nieuwe stoelen, een achterbank met versterkte rugleuning en een nieuwe, harde hoedenplank vergroten het comfort en de modulariteit. De donkere kleuren accentueren het sterke karakter van de nieuwe Dacia Duster en zijn avontuurlijke stijl.`

De nieuwe Duster overwint ieder obstakel. Geschikt voor elk terrein. De nieuwe Duster is een echte 4×4 en kan alle terreinen en uitdagingen aan.

 

Een unieke prijs-kwaliteitsverhouding

De nieuwe Duster is royaal uitgerust om het leven aan boord comfortabel te maken* met cruise control, parkeersensoren in de achterbumper, elektrisch bedienbare zijruiten en weergave van de buitentemperatuur, maar nog steeds voor een Dacia-prijs. Het MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het heeft een 7″ touchscreen (18 cm) en diverse functies: navigatie, telefoneren, radio, media, enzovoort. Dankzij de Bluetooth®-verbinding kunt u handsfree bellen, naar uw eigen muziek luisteren via audiostreaming of portable muziekspeler direct aansluiten via de USB- en jack-aansluitingen op het dashboard. De technologie is betrouwbaar en echt nuttig.

De nieuwe Duster is voorzien van nieuwe motoren die zorgen voor een groot rijcomfort, een laag brandstofverbruik en een beperkte CO2-uitstoot. Dankzij de Eco-modus en de schakelindicator weet de bestuurder bovendien altijd wat de optimale versnelling is. De Duster is moderner maar heeft nog steeds dezelfde avontuurlijke kwaliteiten die hem geschikt maken voor alle terreinen.

 

Dacia. Shockingly affordable.

Veel mensen verbazen zich over de lage prijs van een Dacia. En dat is begrijpelijk. Want een aantrekkelijke auto die óók nog eens aantrekkelijk is geprijsd… dat zie je niet elke dag. Behalve dan vandaag…

Een echte alleskunner

Voor zijn afmetingen is de Dacia Duster een lichte en wendbare auto, die op alle terreinen goed presteert en dankzij de hoge zitpositie bovendien beter uitzicht biedt.

De versnellingsbak is voorzien van een korte eerste versnelling** (5,79 km/uur bij 1.000 t.p.m.) die geschikt is voor rijden in ongelijk terrein, optrekken op een helling en/of met een zware lading, en afremmen op de motor op een afdaling.

** Voor de 6-versnellingsbakken

 

Het grote voordeel

De 4×4-techniek van de Dacia Duster is gebaseerd op de erkende expertise van Nissan. Daarmee overwon de auto tijdens de Rallye Aicha des Gazelles in 2013 alle obstakels in de Sahara en bezette de Dacia Duster de complete top-3 (in de crossover-categorie)!

 

Een auto die alle terreinen aankan

Op snelwegen en bij goede grip op de weg geniet de 4×2-modus de voorkeur. Het koppel wordt dan verdeeld over de twee voorwielen voor een optimaal brandstofverbruik.

In de Auto-modus wordt het koppel op alle soorten wegen automatisch verdeeld over voor- en achteras, ongeacht de snelheid en de grip op de weg. Dit biedt u het beste compromis tussen wegligging en tractie.

In de Lock-modus wordt het motorkoppel verdeeld over de vier wielen om op moeilijk begaanbare punten en in ongelijk, modderig of zanderig terrein ieder obstakel te kunnen overwinnen. De motor en remmen functioneren dan op een manier die is aangepast aan het 4×4-gebruik.

De Dacia is voorzien van een grote bodemvrijheid van 21 cm* en bezit alle capaciteiten van een 4×4, zoals een aanrijhoek van 29,3°, 23° tussen de assen en 34,9° voor de afrijhoek. Door zijn structuur kan de auto alle omstandigheden en wegen aan. En dankzij de intuïtieve 4×4-bediening past hij zich aan iedere situatie aan, zodat veiligheid is gegarandeerd.

Wat wilt u nog meer van een 4×4?

*20,5 cm voor 4×2 uitvoeringen

 

Veel auto voor weinig geld

Bij Dacia is bedacht dat een scherp geprijsde auto ook aantrekkelijk, veilig en degelijk kan zijn. En dat blijkt waar: de betrouwbaarheid en de robuustheid van onze modellen zijn inmiddels beroemd.

Het design van de nieuwste modellen van Dacia is bovendien verrassend fraai en apart. In onze auto’s is ook altijd voldoende ruimte voor de passagiers en al hun bagage. Dit succes is gebaseerd op een heel simpele constatering: je kunt dol zijn op auto’s, er één nodig hebben, maar er toch niet al je spaargeld aan willen besteden.

Standaard voorzien van o.a.:

 • Dacia Plug&Radio met CD/MP3 speler, Bluetooth
 • ECO modus
 • Mistlampen voor
 • Elektrische bedienbare ramen voor
 • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
 • Stalen wielen 16”

Dacia Duster Serie Limitee Robust

  Rijklaar vanaf € 18.980,-

Extra uitrusting t.o.v. Série Limitée Robust:

 • Handbediende airconditioning
 • Cruise control
 • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
 • Lichtmetalen wielen 16” ‘Dark Metal’
 • Mistlampen voor

duster-laureate

  Rijklaar vanaf € 20.480,-

Extra uitrusting t.o.v. Lauréate:

 • MEDIA NAV 7” touchscreen navigatie
 • Parkeersensoren achter met sonische weergave
 • Lichtmetalen velgen 16” ‘Zwart Diamantée’
 • Elektrisch bedienbare zijruiten achter
 • Pack Sport outdoor

Rijklaar vanaf € 21.380,-

Extra uitrusting t.o.v. Stepway:

 • MEDIA NAV 7” touchscreen navigatie
 • Parkeersensoren achter met achteruitrijcamera
 • Lichtmetalen velgen 16” ‘Zwart Diamantée’
 • Zwart lederen bekleding
 • Elektrisch bedienbare zijruiten achter

Dacia Duster Black Shadow 2017

  Rijklaar vanaf € 21.780,-