06 dec Prijs nieuwe Dacia Duster start onder 20 mille

De prijzen van de nieuwe Dacia Duster zijn bekend!

De volgende generatie Dacia Duster is in aankomst en is op elk vlak verbeterd. Vooral op het gebied van materiaalgebruik en afwerking heeft deze Dacia grote stappen gemaakt. Zo is er goed te zien dat het exterieur flink is aangepakt en ook in het interieur de Dacia Duster zelfs een geheel nieuw dashboard heeft gekregen. Ook qua veiligheidsvoorzieningen zijn er stappen gemaakt, dankzij elektronische infotainment- en assistentiesystemen. Al deze extra’s zorgen er wel voor dat de prijs van de nieuwe Dacia Duster gemiddeld genomen €1.000 duurder is.

Prijzen

De vorige generatie stond nog voor ruim 18 mille in de showroom. Nu met alle extra’s staat de instapper (Essential uitvoering) van de nieuwe Dacia Duster vanaf eind januari voor €19.280 in de showroom. Dacia heeft gekozen voor nieuwe benamingen voor de uitvoeringen van de nieuwe Dacia Duster: Essential, Comfort en Prestige. De volgende uitvoering Comfort kost respectievelijk €20.680 en is ten opzicht van de Essential wél uitgevoerd met airco en cruise control. Nog een stap luxer is de Prestige met onder meer navigatie, achteruitrijcamera en 17″ lichtmetalen velgen. Deze uitvoering kost respectievelijk €22.180. Liever vierwielaandrijving? Dit is opnieuw mogelijk op alle uitvoeringen met een benzinemotor. Reken hier €3.000 extra voor.

Motoren

Standaard is de nieuwe Dacia Duster voorzien van een 125 pk krachtige turbobenzinemotor met een handgeschakelde zesbak, zoals we kennen uit de vorige generatie Duster. Opnieuw zendt het blok zijn vermogen naar de voorwielen. Zoals eerder al verteld is de nieuwe Dacia Duster ook mogelijk met vierwielaandrijving. Dieselen in de nieuwe Dacia Duster is niet meer mogelijk. Dacia komt in een later stadium wel met de SCe 115 4×2 BiFuel, welke beschikt over een LPG installatie.

Vanaf eind januari is het zover en is de nieuwe Dacia Duster te bestellen bij Auto van Wijngaarden.

Mocht u nog meer willen weten over de nieuwe Dacia Duster, neem dan gerust contact met ons op via 078-6150611 of kom gerust langs in de showroom.