ALL-IN RIJKLAAR VANAF

€ 19.280,-

Vernieuwd interieurdesign

Het interieurdesign van de nieuwe Dacia Duster is volledig vernieuwd. De auto biedt alle comfort, maar is onmiskenbaar een 4×4.

Het dashboard is geheel vernieuwd, waardoor het robuuste temperament van de nieuwe Duster verder wordt benadrukt.
Het interieur van de nieuwe Duster is nu nog praktischer, met elektrisch bedienbare zijruiten*, make-upspiegels, een plafondlamp achterin, 12-voltaansluitingen, enzovoort.

Voor de nieuwe Dacia Duster zijn bovendien drie nieuwe bekledingen verkrijgbaar, waaronder leder*, die de auto een luxe uitstraling geven.
Een nieuw ontwerp met nieuwe stoelen, een achterbank met versterkte rugleuning en een nieuwe, harde hoedenplank vergroten het comfort en de modulariteit. De donkere kleuren accentueren het sterke karakter van de nieuwe Dacia Duster en zijn avontuurlijke stijl.`

De nieuwe Duster overwint ieder obstakel. Geschikt voor elk terrein. De nieuwe Duster is een echte 4×4 en kan alle terreinen en uitdagingen aan.

 

Een unieke prijs-kwaliteitsverhouding

De nieuwe Duster is royaal uitgerust om het leven aan boord comfortabel te maken* met cruise control, parkeersensoren in de achterbumper, elektrisch bedienbare zijruiten en weergave van de buitentemperatuur, maar nog steeds voor een Dacia-prijs. Het MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het heeft een 7″ touchscreen (18 cm) en diverse functies: navigatie, telefoneren, radio, media, enzovoort. Dankzij de Bluetooth®-verbinding kunt u handsfree bellen, naar uw eigen muziek luisteren via audiostreaming of portable muziekspeler direct aansluiten via de USB- en jack-aansluitingen op het dashboard. De technologie is betrouwbaar en echt nuttig.

De nieuwe Duster is standaard al voorzien van de snelheidsbegrenzer, hill-start assist en lichtsensor. Standaard is de nieuwe Dacia Duster voorzien van een 125 pk krachtige turbobenzinemotor met een handgeschakelde zesbak, zoals we kennen uit de vorige generatie Duster. Opnieuw zendt het blok zijn vermogen naar de voorwielen. Zoals eerder al verteld is de nieuwe Dacia Duster ook mogelijk met vierwielaandrijving. Dieselen in de nieuwe Dacia Duster is niet meer mogelijk. Dacia komt in een later stadium wel met de SCe 115 4×2 BiFuel, welke beschikt over een LPG installatie

De Duster is moderner maar heeft nog steeds dezelfde avontuurlijke kwaliteiten die hem geschikt maken voor alle terreinen.

 

Dacia. Shockingly affordable.

Veel mensen verbazen zich over de lage prijs van een Dacia. En dat is begrijpelijk. Want een aantrekkelijke auto die óók nog eens aantrekkelijk is geprijsd… dat zie je niet elke dag. Behalve dan vandaag…

Een auto die alle terreinen aankan

Op snelwegen en bij goede grip op de weg geniet de 4×2-modus de voorkeur. Het koppel wordt dan verdeeld over de twee voorwielen voor een optimaal brandstofverbruik.

In de Auto-modus wordt het koppel op alle soorten wegen automatisch verdeeld over voor- en achteras, ongeacht de snelheid en de grip op de weg. Dit biedt u het beste compromis tussen wegligging en tractie.

In de Lock-modus wordt het motorkoppel verdeeld over de vier wielen om op moeilijk begaanbare punten en in ongelijk, modderig of zanderig terrein ieder obstakel te kunnen overwinnen. De motor en remmen functioneren dan op een manier die is aangepast aan het 4×4-gebruik.

De Dacia is voorzien van een grote bodemvrijheid van 21 cm* en bezit alle capaciteiten van een 4×4, zoals een aanrijhoek van 29,3°, 23° tussen de assen en 34,9° voor de afrijhoek. Door zijn structuur kan de auto alle omstandigheden en wegen aan. En dankzij de intuïtieve 4×4-bediening past hij zich aan iedere situatie aan, zodat veiligheid is gegarandeerd.

Wat wilt u nog meer van een 4×4?

*20,5 cm voor 4×2 uitvoeringen

 

Veel auto voor weinig geld

Bij Dacia is bedacht dat een scherp geprijsde auto ook aantrekkelijk, veilig en degelijk kan zijn. En dat blijkt waar: de betrouwbaarheid en de robuustheid van onze modellen zijn inmiddels beroemd.

Het design van de nieuwste modellen van Dacia is bovendien verrassend fraai en apart. In onze auto’s is ook altijd voldoende ruimte voor de passagiers en al hun bagage. Dit succes is gebaseerd op een heel simpele constatering: je kunt dol zijn op auto’s, er één nodig hebben, maar er toch niet al je spaargeld aan willen besteden.

Standaard voorzien van o.a.:

 • Dacia DAB+ met CD/MP3 speler, Bluetooth
 • ECO modus
 • Lichtsensor
 • Snelheidsbegrenzer
 • Hill-start assist
 • Elektrische bedienbare ramen voor
 • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
 • Stalen wielen 16”

Rijklaar vanaf € 19.280,-

Extra uitrusting t.o.v. Essential:

 • Radio Plug & Music
 • Handbediende airconditioning
 • Cruise control
 • Elektrisch verstelbare buitenspiegels
 • Mistlampen voor

Rijklaar vanaf € 20.680,-

Extra uitrusting t.o.v. Comfort:

 • MEDIA NAV 7” navigatie met 4×4 info
 • Parkeersensoren achter en achteruitrijcamera
 • Pack look exterieur
 • Lichtmetalen velgen 17” ‘Maladive’
 • Elektrisch bedienbare zijruiten achter

Rijklaar vanaf € 22.180,-