De stijlvolle Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero

ALL-IN RIJKLAAR VANAF

€ 15.680,-

Hij heeft stijl!

De Dacia Sandero Stepway combineert stijl en karakter. Waarom nog kiezen? Qua prijs zit de Dacia Sandero Stepway op het niveau van een kleine stadsauto. Deze betaalbare avonturier is voorzien van dakrails, voor- en achterskirts, wielkastverbreding, 16 inch designwielen en mistlampen. Met de Dacia Sandero Stepway zult u nooit meer onopgemerkt blijven.

 

Ruim interieur

De ruimte van de Dacia Sandero Stepway is riant: behalve vijf zitplaatsen is er 320 liter laadruimte beschikbaar. En na het omklappen van de achterbank biedt de Sandero een laadruimte van wel 1.200 liter. Het fraai afgewerkte interieur met comfortabele stoelen staat garant voor veel rijcomfort. Uiteraard biedt ook de Sandero de bekende Dacia-kwaliteit plus Renault-techniek. Geen andere auto van dezelfde prijs heeft evenveel te bieden.

 

Dacia. Shockingly affordable.

Veel mensen verbazen zich over de lage prijs van een Dacia. En dat is begrijpelijk. Want een aantrekkelijke auto die óók nog eens aantrekkelijk is geprijsd… dat zie je niet elke dag. Behalve dan vandaag…

Veel auto voor weinig geld

Bij Dacia is bedacht dat een scherp geprijsde auto ook aantrekkelijk, veilig en degelijk kan zijn. En dat blijkt waar: de betrouwbaarheid en de robuustheid van onze modellen zijn inmiddels beroemd.

Het design van de nieuwste modellen van Dacia is bovendien verrassend fraai en apart. In onze auto’s is ook altijd voldoende ruimte voor de passagiers en al hun bagage. Dit succes is gebaseerd op een heel simpele constatering: je kunt dol zijn op auto’s, er één nodig hebben, maar er toch niet al je spaargeld aan willen besteden.

Standaard voorzien van o.a.:

  • Designwielen 16” ‘Bayadere’
  • MEDIA NAV DAB+ en navigatiesysteem 7″ touchscreen navigatie, Radio/ MP-3
    met stuurwielbediening, Bluetooth
  • Handbediende airconditioning
  • Off-road look
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Stop en Start systeem
  • Led dagrijverlichting

 

Rijklaar vanaf € 15.680,-